Arja Etelämaa

Arja Etelämaa/ ammatinharjoittaja

p. 040 5093199

Olen työskennellyt toimintaterapeuttina vuodesta 1981 asti julkisissa terveydenhuollon yksiköissä, vaikeavammaisten palvelutalossa ja koulutustehtävissä. Erikoistuin aikuisneurologiseen toimintaterapiaan 1985. Päätoimisena ammatinharjoittajana olen työskennellyt vuodesta 2013. Pyrin jatkamaan moniammatillisen tiimityön tapaa, jotta laadukas ja sinun tarpeisiisi räätälöity kuntoutus toteutuu.

Sinulla voi olla jokin neurologinen sairaus tai tuki-ja liikuntaelimistön ongelma/vamma taustalla, diagnoosi ei kuitenkaan ole keskeisin asia, vaan toimintakyvyn haitta, joka vaikeuttaa selviytymistäsi arjen haasteista.

Tavoitteena on toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentuminen, siksi toimin pääasiassa asiakkaan omassa toimintaympäristössä, eli kotona. Toiminnallisten taitojen arviointi ja harjoittaminen tapahtuu siellä, missä ne tulevat helpoimmin myös käyttöön ja missä niitä tarvitaan. Vastaanotolla keskitytään pääasiassa toiminnallisiin valmiuksiin, esimerkiksi hienomotoriikkaan tai kognitiivisiin tehtäviin, ja ortoosien valmistamiseen.

Koen itseni arjen asiantuntijaksi ja rinnallakulkijaksi. Omalla panoksellani pyrin auttamaan sinua löytämään omat ratkaisusi tilanteeseesi ja kohentamaan toiminnallista osallistumistasi.

Kuljetaan pala yhteistä, toiminnallista matkaa.