Kuvateksti

Marika Rantanen

p. 040 5085261

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v.2000 ja työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2003. Alusta asti oma mielenkiintoni on kohdistunut neurologiseen fysioterapiaan, kokemusta ja koulutuksia on kertynyt mm. aivoverenkiertohäiriöistä, selkäydinvammoista, etenevistä lihassairauksista,ALS:sta, MS-taudista ja cp-vammasta. Myös reumasairaudet ja hengityselinsairaudet ovat tulleet tutuiksi. Työskentelen pääasiassa nuorten, aikuisten ja ikäihmisten kanssa, ikä ei ikinä ole este tavoitteelliselle kuntoutukselle.

Olen lähtenyt suurella innolla myös uuden aluevaltauksen pariin ja kouluttaudun lantionpohjan alueen ongelmiin ja fysioterapian keinoihin sillä alueella. Faskiamanipulaatio I tason suoritettuani faskioiden ihmeellinen maailma on myös vienyt mennessään.

Vesi ja vedessä liikkuminen ja harjoittelu on myös lähellä sydäntäni, allasterapiaa toteutan Aulangon lämpimissä vesissä tai Hämeenlinnan uimahallissa, sopimuksen mukaan myös muualla. Vesi mahdollistaa niin paljon, että jokaisen liikuntarajoitteisen pitäisi päästä veteen kokeilemaan miten oma keho siellä toimii!

Asetetaan yhdessä tavoitteet fysioterapiallesi ja tehdään yhdessä töitä niiden saavuttamiseksi.